Jessica alba

Kép
Szépség

Frufruval és anélkül - Melyik áll jobban a sztároknak?

A frufru a hajszínváltás után a második, ami képes teljesen megváltoztatni a vonásaidat. Bár nem mindenkinek áll jól, de legalább egyszer érdemes kísérletezned vele, lehet, hogy meg fogsz lepődni annyira passzol majd hozzád. A drámai különbség a sztárok esetében is jól látható, szerinted frufruval vagy anélkül?

Kép
Életmód

Álomlakások: Ilyen egy stílusikon hálószobája - FOTÓK

Egy it-girl megjelenés mindig kifogástalan, ám azt kell mondjuk, a következő stílusikonoknak a lakása is nagyon rendben van. Pillants be te is a lányok hálószobájába, és less el tőlük néhány home dekor ötletet. Mi a gardróbjukra is nagyon kíváncsiak lennénk, de az egy másik történet!

Kép
Sztárok

Így bulizták át magukat a legmenőbb sztárok 2016-ba

Túl vagyunk pár pihentető és féktelen napon, de ideje visszatérni a valóságba. Reméljük mindenkinek csodásan telt az év utolsó napja, a másnapról inkább ne beszéljünk... Most nézzétek meg velünk, hogyan szilvesztereztek a legnagyobb sztárok!

Kép
Sztárok

10 sztárcsemete, aki megszólalásig hasonlít a szüleire - FOTÓK

Azt nem tudjuk, hogy a sztárok csemetéi ugyan olyan tehetségesek-e mint szüleik, de az biztos, hogy megszólalásig hasonlítanak a legnagyobb hírességekre. Ha hihetünk a szemünknek, akkor itt mini-me dömping van kilátásban!

Kép
Stílus

Sztárstílus: Ezek a legmenőbb télikabátok idén

A tökéletes télikabát megtalálása minden évben nehéz feladat. Teljesen meghatározza egy outfit stílusát, szóval meg kell keresnünk a leginkább hozzánk passzolót, ha nem akarunk mellé lőni. Nézd meg, mire szavaztak az A-listás sztárok ebben a szezonban!

Kép
Életmód

Kávé elvitelre - Ezt isszák kedvenc hírességeink

Kávézni nagyon jó és nagyon stílusos - tudják ezt a hírességek is, akik rohanó életmódjuk mellett nap mint nap elvitelre szokták kérni kedvenc koffeinadagjukat. Nézzétek csak!

Kép
Stílus

Frufruval vagy anélkül? - 8 híresség aki utánajárt a kérdésnek

Legalább egyszer minden nőnek eszébe jut, hogy frufrut vágasson magának. Vajon jól fog állni? Ez a hírességeknél sincs másképp, és néha ők is tévedhetnek. Ha éppen kipróbálnád ezt a fazont, nézd meg, hogy néznek ki a legnagyobb sztárok frufruval és anélkül!

Kép
Stílus

6 híresség, aki elképesztően fest vörös ruhában

A vörös szín minden nőnek jól áll, hiszen árnyalatai azonnal magabiztossá tesznek minket. Íme tíz fotó kedvenc sztárjainkról, akik tudják, hogyan kell magabiztosan viselni ezt a színt!

Kép
Szépség

20 merész híresség, aki smink nélküli képeket posztol magáról a neten

Következzenek a legmerészebb sztárok, akiknek nincs szükségük a nap 24 órájában egy beauty team-re ahhoz, hogy lőjenek egy szelfit az Instagramra. Smink nélkül lemenni a közértbe? Ezek után nem ügy. Az új jelszó: #nomakeup

Kép
Életmód

Az 5 legszebb hollywoodi hálószoba

Kukkants be velünk Hollywood legszebb és legstílusosabb hálószobáiba!

Kép
Stílus

8 divatikon, aki bevállalta az egyik legrizikósabb mintát

Kép
Sztárok

15 castingdöntés, ami megváltoztatta volna Hollywoodot

El tudnád képzelni a Mr. és Mrs. Smith-t Nicole Kidman főszereplésével? Vagy Az éhezők viadalát Jennifer Lawrence nélkül? A következő 15 castingdöntésből megtudod, milyen kevésen múlott, hogy kedvenc filmjeidet nem más szereposztással látod.

Kép
Sztárok

Ezt eszik a szupermodellek a reptéren, hogy megőrizzék bikinialakjukat

Hiába a több hónapos önsanyargatás, ha már azelőtt elkezdesz újra egészsgtelenül enni a reptéren, hogy egyáltalán a lábujjad érné a tengert, így biztos, hogy a nyaralásról hazatérve néhány plusz kiló is veled érkezik majd. Ha vigyázni szeretnél a vonalaidra, akkor edd inkább azt, amit a szupermodellek esznek, ha utaznak!

Kép
Sztárok

Jessica Alba tüzes diétája

A mexikói gyökerekkel rendelkező kétgyermekes színésznő és üzletasszony nemcsak sikereire, hanem bombaformájára is büszke lehet. A fiatal anyuka a rengeteg sport mellett egy igazi tüzes, mexikói ételeket is tartalmazó diétával tartja meg tökéletes alakját, aminek részleteit most mi is elmondjuk Neked!

Kép
Sztárok

Ők Hollywood legszebb barna hajú hírességei

Sokan azt hiszik, hogy a barna hajú nők kiszámíthatóak és nem annyira izgalmasak, mint a szőkék, de következő listánkon szereplő sztárjaink, akiknek a hajkoronája mind a barna egy igazán csábos árnyalatában ragyog, bebizonyítják, hogy nemcsak a szőkék lehetnek dögösek.

Kép
Sztárok

Sztárok bikiniben: A nyár eddigi legdögösebb fotói

Hamarosan sorra lepik majd el a közösségi oldalakat a sztárok bikinis fotói, azonban a legdögösebb képek már megérkeztek, mi belőlük válogattuk ki Nektek saját kedvenceinket!

Kép
Sztárok

A legsármosabb sztárapukák így ünnepelték az apák napját- Fotók

Hollywoodi nagyágyúk, hercegek és sportolók, akik mindig olyan határozottnak és keménynek tűnnek apák napja alkalmából megmutatták érzelmesebb énjüket. A legédesebb apa-gyerek fotókat gyűjtöttük össze, amik bizonyítják, egy férfi kisbabával a kezében a legvonzóbb. :)

Kép
Sztárok

Így néznek ki a legszebb hírességek edzés után

Méghogy csak sminkben és talpig elegánsban lehet valaki gyönyörű? Kedvenc sztárjaink edzés után is szépek és csinosak, pedig szemmel láthatóan keményen megdolgozták izmaikat. Nézd meg Te is, hogyan lehetsz szép és stílusos az edzések alatt!

Kép
Stílus

Reptéri sikk, avagy így utaznak Hollywood stílusikonjai

Ha a nyaralásra már bepakoltál, de még fogalmad sincs mit vegyél fel az utazáshoz, viszont szeretnél cipekedés közben is hű lenni stílusos mivoltodhoz, gyorsan olvasd el cikkünket két hajtogatás között és lesd el Hollywood stílusikonjainak tippjeit!

Kép
Sztárok

Ezt látnod kell: Itt az új Taylor Swift videó, a Bad Blood!

Elképesztő videóklippel rukkolt elő tegnap este az amerikai Billboard Music Awardson Taylor Swift! Jessica Alba, Selena Gomez, Cindy Crawford, Ellen Pompeo, Gigi Hadid, Zendaya, Cara Delevinge és még fél Hollywood tűnik fel a szexi, egyedi videóban. Erről tuti nem akartok lemaradni!

Kép
Szépség

11 sztár, akik nem féltek a fodrásztól

Idén aztán tobzódunk a különböző frizuratrendekben: láttuk már a lófarok új verzióját, debütált a long bob és mutattunk ultramenő variációkat igazán hosszú hajra. A sztárok sem szabadulhatnak a divat hatása alól és olykor szabad kezet engednek a mesterfodrászoknak. Íme!

Kép
Stílus

Farmerdzseki, ahogy a sztárokon láttuk

Valószínűleg mindenkinek lapul egy farmerdzseki a szekrényében, csak az évek során megfeledkezett róla. Most Jessica Albától Miranda Kerrig a legstílusosabb sztárok példáján keresztül bizonyítjuk be, hogy a farmerdzseki rég kinőtt a középiskolai alapdarab státuszából.

Kép
Sztárok

Blake Lively, Kim Kardashian, Miranda Kerr archív fotókon

Szeretjük kedvenc sztárjaink régebbi fotóit nézegetni, és valószínűleg nem vagyunk ezzel egyedül. Hihetetlen, mennyit változott Blake Lively vagy Kim Kardashian. Persze Miranda Kerr évekkel ezelőtt is gyönyörű volt, de ha nem tudnánk, hogy ő van a képen, talán rá sem ismernénk...

Kép
Sztárok

Jessica Alba új frizurája

Egy újabb híresség, aki hosszú loknik helyett bevállalta a vállig érő fazont: Jessica Alba az Instagramján mutatta meg először új, ultramodern frizuráját.

Kép
Életmód

8 irigylésre méltó sztárlakás

Persze tudjuk, hogy sok pénzből könnyű szépet alkotni, mi viszont összegyűjtöttük Karlie Klosstól Jessica Albáig azokat a hírességeket, akik vették a fáradtságot, és maguk rendezték be otthonukat. Íme a legstílusosabb lakások!

Kép
Sztárok

Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, ahogy még sosem láttad

Egyre több divatmagazin próbálkozik növelni az eladásszámot a hangzatos szalagcímmel: "Sztárok smink nélkül". De vajon tényleg hihetsz az ilyen fotóknak? Mi most biztos forrásból származó képeket mutatunk: kedvenceink szelfijei (naná, hogy az Instagramról, #nomakeup) kétség kívül a valóságot mutatják.

Előző oldal
Következő oldal